Munkatársaink

Dr Kardos Gabriella

Dr. Kardos Gabriella

Fogorvos

A fogorvoslás gyerekkori álom volt számomra. Hosszú út vezetett az álomszakma megszerzéséig. Érettségi után elvégeztem a fogtechnikus szakmát a Budapesti Szolgáltató-és Kézművesipari Szakképző Iskolában, majd 2011-ben felvételt nyertem a Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetemre, ahonnan mint már fogorvos kerülhettem ki.

Fontosnak tartom, hogy pácienseim a legjobb ellátásban részesüljenek és elégedetten távozzanak tőlem. Ehhez jól képzett asszisztencia és egy modern technológiai eszközökkel felszerelt rendelő nyújt segítséget.

A legfontosabb számomra a pácienseim bizalmának elnyerése, a jó hangulat és a precíz munka!

Pataki Anett

Pataki Anett

Dentálhigiénikus

2014-ben fogászati asszisztensként végeztem a Raul Wallenberg Szakközépiskola és Szakiskolában. 2015-ben pedig klinika dentál higiénikus képesítést is szereztem a PKT Közép-európai Szakközép iskola és Szakiskolában.
Szakmailag szerencsésnek érzem magam, mert a „szakmát” olyan orvosok keze alatt tanulhattam, akik példaképek számomra. A Vitálisz Fogászati Centrum egy újabb lehetőség az életemben. Munkám során lehetőségem nyílik új technológiák megismerésére elsajátítására, tudásom bővítésére.